De Werkbaarheidscheque en KMOP steun voor ondernemingen


Het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in een bedrijf is een van de cruciale stappen om een duurzame en succesvolle onderneming te creëren. Met de Werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie krijgt u de kans om uw werkplek te optimaliseren en de werkbaarheid van uw bedrijf te verbeteren.

De Werkbaarheidscheque is een financiële steun tot 10.000 euro die beschikbaar is voor zowel éénmanszaken, kmo's als grote ondernemingen uit de profitsector en de sociale profitsector. Het doel van deze cheque is om knelpunten rond werkbaar werk aan te pakken en de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

Goed nieuws! De Werkbaarheidscheque krijgt een verlenging in 2024. Dit biedt meer kansen voor bedrijven om hun werkplek te verbeteren. Bovendien, voor bedrijven die hun plafond binnen de kmo-portefeuille bereikt hebben, zijn er extra middelen vrijgemaakt voor een verhoging met maximaal 5000 euro voor acties rond werkbaar werk.

Als geregistreerde dienstverlener met beide mandaten, staat Diaspoor klaar om u te helpen bij het implementeren van de maatregelen die u met de Werkbaarheidscheque kunt nemen. Of het nu gaat om het aankopen van een meting of scan om de werkbaarheidsgraad in de organisatie in kaart te brengen, of het inhuren van begeleiding bij het uitvoeren van deze taken, Diaspoor kan u ondersteunen bij elke stap op weg naar een werkbaardere werkplek.

Ons team van professionele coaches, trainers en outplacementconsulenten zijn uitgerust met de nodige expertise en ervaring om individuen en organisaties te helpen groeien en vernieuwde inzichten te verkrijgen. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van uw bedrijf bij het maken van bewuste veranderingsprocessen en het optimaliseren van het welzijn op de werkplek.

Wacht niet langer en maak vandaag nog gebruik van de Werkbaarheidscheque en de verlenging van de kmo-portefeuille. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw werkplek werkbaarder te maken.

Contact Bedrijven | Loopbaanbegeleiding Diaspoor Werk Met Zin

Contact Bedrijven | Loopbaanbegeleiding Diaspoor Werk Met Zin

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates