Academy

WERK MET ZIN

Academy

opleiding

Diaspoor Academy

 
We leven in een continue veranderende wereld met hoge onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Binnen de bedrijfswereld worden de rollen anders ingevuld en de uitdagingen anders benaderd. Om bedrijven te leiden en om samen te werken zal men andere competenties moeten inzetten. Ook van onze medewerkers verwachten we inzet van andere skills. Inzicht en groei verkrijgen door workshops aan te bieden aan het personeel is een beproefde methode gebleken om de slaagkans te verhogen. Door reeds vele jaren actief te zijn rond welzijn op het werk begon het te kriebelen om een trainersplatform samen te stellen met experten die rond het thema werken. Ontdek ons aanbod aan workshops.
 
Voor bedrijfsleiders en kaderleden zijn opleidingen een must, efficiëntie verhogen, stress beheersen, je medewerkers beter laten presteren komt immers niet vanzelf. Via diverse studies wordt aangetoond dat ook werknemers zich veel beter in hun job voelen als ze opleidingskansen krijgen. Het staat vast dat de efficiëntie niet alleen wordt verhoogd door het aanleren van job technische aspecten, maar dat het trainen van andere vaardigheden ook bijdraagt tot welbevinden. Lange afwezigheden door burn-out of stress gerelateerde aandoeningen kosten hopen geld. Voorkomen is daarom beter dan genezen!
 
Vraag meer info

online platform

Nieuw: Platform Digitale Loopbaantesten

Bij Diaspoor hebben we een online platform voor loopbaanmethodieken ontwikkeld. Loopbaancoaches, pysychologen, HR-verantwoordelijken en bedrijfsleiders kunnen via een zeer voordeling creditsysteem testen laten afnemen voor klanten, medewerkers en sollicitanten. De uitslag en theorie zijn automatisch te downloaden nadat de kandidaat de test heeft gemaakt. 

Ontdek Platform Digitale Loopbaantesten

Nieuw:

Klanten en dossier opvolgsysteem voor loopbaancentra

Diaspoor ontwikkelde een volledig geautomatiseerd klanten opvolgsysteem voor loopbaancentra. Het is een online tool waarin alle aanvragen kunnen worden verzameld. Het opvolgsysteem is volledig op maat van loopbaancentra.

Wat kan er worden ingegeven

  • Contact name datum klant
  • Resultaat: Kennismakingsgesprek, Intake, Geen intake, Gebeld maar niet bereikt, Beraad, Actief, Afgesloten. Deze zaken kunnen de coaches ingeven of het loopbaancentrum.
  • Mag gefactureerd worden in te vullen door de beheerder
Verder kunnen de klantendossiers in het systeem worden opgeladen in PDF. Dit zijn de Samenwerkingsovereenkomst, Bewijs van deelname en POP en dat per cheque.
​​​​​​​
Er is een Try out of Demo mogelijk.
Vraag meer info

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates