Privacy and cookies

Diaspoor

Privacy & Cookies

Registreren op onze site

Om gebruik te kunnen maken van Diaspoor, verzoeken wij de gebruikers om zich te registreren door online bepaalde gegevens in te vullen. De gegevens die de gebruiker invult in de vakjes die betrekking hebben op naam, bedrijf, eventueel adres, e-mailadres, en telefoon, noemen wij de “registratiegegevens”.

Contactgegevens

Indien u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Diaspoor
Adres: Breidelstraat 2 bus 0101 8400 Oostende
Telefoon: +32 476 88 05 37
E-mail:  info@diaspoor.be
Ondernemingsnr: BE 0732.580.523

Waarom verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Diaspoor verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden:

    • Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van Diaspoor; (uitvoering overeenkomst);
    • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen. (toestemming betrokkene).

    We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens hebben verkregen.

    Verstrekking aan derdenProvision to third parties

    De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

    Zo maken wij gebruik van een derde partij voor: het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

    Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

    Met deze partijen maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

    Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoeksgegevens bij ons opvraagt.

    In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

    Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

    Bewaartermijn

    Diaspoor bewaart persoonsgegevens maximaal 5 jaar na laatste gebruik voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Diaspoor stores personal data for a maximum of 5 years after the last use for the purpose for which they were provided or required by law.

    Beveiliging van de gegevens

    Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

    • Alle personen die namens Diaspoor van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
    • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.

    Uw rechten omtrent uw gegevensYour rights regarding your data

    U heeft recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Bovenaan dit privacy statement staat hoe je contact met ons kan opnemen. U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website.

    Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons of door één van onze verwerkers.

    Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

    Gebruik van cookies

    Tijdens een bezoek aan onze website kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

    U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

    Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

    Klachten

    Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen.

    U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

    Contact

    Hoe kunnen we u helpen?

    Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

    Blog

    In de kijker

    Nieuwsbrief

    Abonneer u op de nieuwsbrief

    Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

    NIEUWSBRIEF

    Abonneer u op de nieuwsbrief

    Bekijk de vorige updates