Over loopbaanbegeleider Véronique Noben

 Hoi, ik ben Véronique.

Na mijn studies Toerisme en Recreatiemanagement, ben ik mezelf gaan verdiepen in de bedrijfswereld en heb ik ervaring opgedaan in Office Management & Accountancy. Maar ik miste iets! Ik wou iets meer in mijn leven en ik vond dat ik mijn talenten niet optimaal benutte. Om deze reden ben ik loopbaanbegeleiding gaan volgen en het was of de puzzel in elkaar viel. Ik wou op mijn eigen benen staan en ja, My journey finally started!

Na 12 jaar werkzaam te zijn als werknemer, ben ik 2 jaar geleden voor mijn droom gegaan. Als zelfstandig freelancer. Door mijn jarenlange ervaring kan ik perfect inspelen op de noden van de KMO’s die ik ondersteun. Door mijn contacten, mijn eigen ervaring en mijn ervaring als zelfstandige, heb ik gemerkt dat het groeien als persoon niet altijd van een leie dakje loopt. Hier wil ik graag verandering in brengen!

Om deze reden heb ik bij Diaspoor de opleiding van Loopbaancoach gevolgd. Op deze manier wil ik mijn kennis aan jou doorgeven en je je dromen laten leven.

Ik wil jou laten groeien en je talenten laten ontdekken. Want er zit veel meer in jou dan je denkt en dat gaan we samen ontdekken!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates