Klantengetuigenissen over Barbara


"Voor doeltreffende loopbaancoaching 1 adres: Barbara Soltesz! Ik heb een volledig loopbaantraject bij haar achter de rug, dat was zeer deugddoend en effici├źnt! Barbara luistert vooral eerst naar wie je bent en wat je wilt, ze duwt je zeker niet in een bepaalde richting, maar door haar aanpak en vakkennis laat ze je dieper in jezelf en je professionele situatie kijken waardoor je tot nieuwe en zelf verrassende inzichten komt om uiteindelijk toch een bepaalde stap te zetten die je nooit voorheen durfde!

Mieke Logge

Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding die ik volgde bij Barbara. Barbara voelde feilloos aan hoe ik mij voelde en waar ik mee worstelde. Via aangename gesprekken en veel testen bracht ze rust, leerde ik mezelf beter kennen en ontdekte ik wat ik professioneel wil doen. Ik volgde via loopbaancheques 4 sessies en heb nu een helder toekomstplan waar ik me heel erg goed bij voel. Dankjewel Barbara, je bent een fantastisch persoon!

Anjelien Primez

Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Barbara. Superlieve dame die je helpt wanneer je vast zit. Ze ziet je kwaliteiten en helpt je in de goede richting.

Caroline Mechele 

Ik kan mensen die nood hebben aan loopbaanbegeleiding Diaspoor niet genoeg aanraden. Een persoonlijke opvolging en grondige werking is de troef van Barbara. We aarzelt niet om zich flexibel op te stellen en haar communicatie is erg transparant en menselijk. Mij heeft het persoonlijk geholpen mijn leven een nieuwe, duurzame wending te geven

Pierre C.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates