Klantengetuigenis over Eveline Van Hoecke


Ik had lang getwijfeld om loopbaan coaching te volgen en ik kan zeggen het was een van de beste beslissingen ooit. Vooral omdat ik een zeer goede coach had. Eveline is niet alleen een vlotte en enthousiaste coach, maar ook een uitzonderlijk getalenteerde en toegewijde coach die me op weg heeft geholpen naar ander werk en een nieuwe fase in mijn carrière. Haar energie en oprechte interesse in mijn succes waren aanstekelijk en motiverend. Eveline kon mijn sterke punten en verbeterpunten snel identificeren en haar begeleiding was praktisch en afgestemd op mijn persoonlijke behoeften, doelen en ambities.

Dankzij Eveline heb ik ander werk gevonden dichter bij mijn huis en dat ook echt bij me past.

Ik ben haar enorm dankbaar voor haar waardevolle inzichten en empathische en begripvolle benadering. Eveline je bent een fantastische coach die daadwerkelijk het verschil kan maken in iemands onderwijsloopbaan en carrière. Dank je wel voor de geweldige coaching en de nieuwe kansen die je voor me hebt geopend!

Ik zou iedereen aanraden om bij jou loopbaan coaching te volgen!

Vriendelijke groeten Jill Sioen

Woord van Diaspoor Werk met Zin

Van harte dank voor deze mooie woorden Jill, Eveline is inderdaad een zeer goeie coach.

Onze loopbaanbegeleiders werden allen geselecteerd op basis van waarden en normen en kregen een professionele opleiding. Als ik dergelijke getuigenissen mag ontvangen ben ik zeer tevreden!   

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates