Klantgetuigenis loopbaanbegeleiding door Lieve Coomans


Al enige tijd kampte ik met fysieke problemen en werd ik bewust dat mijn huidige werksituatie me hierin geen oplossing zou bieden. Ik contacteerde Lieve van Life Coaching Life Change, loopbaanbegeleiding bij Diaspoor regio Mol.

Door de gesprekken, de coaching, de begeleiding en de methodieken kreeg ik inzicht in mezelf. Ik werd meer en meer bewust dat wat ik ooit vaarwel gezegd had en ver achter me gelaten had, me op het lijf geschreven stond en gewoon helemaal IK ben. Omstandigheden destijds maakten dat ik dit niet meer kon uitoefenen dus liet ik het ook koud links liggen.

Ik had gewoon het duwtje in de rug nodig om me hierover meer te verdiepen en te informeren. Lieve gaf me de nodige  instrumenten om hiermee aan de slag te gaan. Ze had geduld met me om stap voor stap mijn zelfvertrouwen terug op te bouwen.

Eindelijk durfde ik terug dromen. Ondertussen heb ik stappen ondernomen waarvan ik dacht nooit sterk genoeg te zijn.

Bye bye job in poetssector en nevenactiviteiten…

Hello job in de zorg…

Jump in een opleiding specifiek op zorg…

Ik ben haar dankbaar voor haar aanpak in haar begeleidingen, haar vertrouwen in mij.

Voor hen die worstelen op loopbaanvlak en graag antwoord willen op hun loopbaanvraag kan ik alleen maar 100% loopbaanbegeleiding aanraden.

Dank je wel Lieve voor je steun, je geduld, je begrip…

H.B.

Lieve Coomans 

Regio Kempen 

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-lieve-coomans

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates