Over loopbaanbegeleider Rosy A. Khan


 Op maandag na een leuk of druk weekend opstaan met wat tegenzin om aan de nieuwe werkweek te beginnen ... ach, het overkomt ons allemaal wel eens. Maar wat als je week in week uit elke werkdag opstaat met tegenzin en het weekend je reddingsboei wordt?

Wat als de job waar je ooit met veel enthousiasme aan begon geen uitdagingen meer biedt en je geen voldoening of plezier meer put uit je huidige baan? Misschien wil je wel meer tijd vinden om nieuwe dingen te ondernemen in of naast je job. Of, je weet echt wel wat je waard bent, maar je weet niet hoe je je vaardigheden en ambities kan uitspelen in je loopbaan.

Uiteindelijk is er weinig reden tot paniek, onrust of frustratie. Als loopbaanbegeleider en coach luister ik actief en aandachtig naar jouw unieke verhaal en zoeken we samen naar oplossingen en antwoorden op jouw vragen.

We hebben allemaal stralende kwaliteiten en talenten. Samen met jou zet ik jouw competenties in het licht en zoeken we naar dé groeikansen die jouw talenten en vaardigheden opnieuw ten volle benutten.

Groeien en jezelf ontwikkelen creëert energie en passie. Ik help jou om naar een andere manier naar jezelf en je mogelijkheden te leren kijken en je loopbaan op een uitdagende manier aan te pakken. Ik zoek met jou naar een evenwichtige balans tussen privé en werk, de doorgroeimogelijkheden in je huidige job of we ontdekken de job die écht bij je past.

We creëren opnieuw dromen en vertalen die in realistische ambities en nieuwe uitdagingen en ervaringen. Zo zorg je voor je eigen geluk, vind je opnieuw balans in je leven en werk en verbind je nieuwe loopbaanperspectieven.

Tevens werk ik ook als individuele psychotherapeut en coach. Kwaliteitsopvolging van mijn werk is gegarandeerd gezien ik op regelmatige tijdstippen intervisie, supervisie en bijscholingen volg.

Share your qualities, inspire a change (Lailah Gifty Akita)

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-rosy-a.-khan

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates