Over loopbaanbegeleider Lieve Rohaert

Na jarenlange ervaring in de HR wereld bij één van de grootste werkgevers in België, kon ik doorgroeien van Recruiter tot Director Talent. Daarna ben ik als Freelancer Outplacement aan de slag gegaan. Ik heb de voorbije 5 jaar met veel passie veel personen begeleid met succes naar een nieuwe job.

Anderen percipiëren mij als een empathische, dynamische en authentieke persoon.
Zijn dit vragen die je bezighouden :
  • Heb ik voldoende energie en passie voor mijn werk?
  • Kan ik me nog altijd verzoenen met de waarden en cultuur van het bedrijf waar ik ben tewerkgesteld ?
  • Wordt er niet teveel van mij gevraagd ?
  • Krijg ik voldoende ruimte om nieuwe zaken te proberen ?
  • Wordt er rekening gehouden met mijn “work- life “ balans ?
  • Krijg ik voldoende respect en waardering ?
Deze vragen en nog zo veel andere zullen verder worden uitgediept zodat je een duidelijke weerspiegeling krijgt van jezelf. Hierdoor zal het een stuk gemakkelijker zijn om op basis van deze grondige analyse, jezelf beter te leren kennen waardoor je ook de juiste keuzes kunt maken.

Dit is een leerproces die je helpt groeien op vlak van carrière ook in een niet professionele context .
GELUK IS DOEN WAT JE GRAAG DOET.
DURF VOOR JEZELF TE KIEZEN, DURF JE KOERS TE WIJZIGEN
Ik kijk uit om samen met jou de juiste koers te vinden.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates