Over loopbaanbegeleider Liesbeth Rigoir


Hallo! Ik ben Liesbeth, welkom op mijn pagina.

Graag had ik me kort even voorgesteld. Na een jarenlange werkervaring als maatschappelijk werker besloot ik even tijd te nemen voor mijn gezin en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde verschillende opleidingen waarin coaching en gezondheid centraal stonden. Ik leerde niet alleen op een andere manier met mensen werken maar kwam ook veel dichter tot mezelf.

‘Het mooiste dat ik kan worden is mezelf’ is dus voor mij persoonlijk een heel waardevolle uitspraak. Waar denk jij aan als je dit tegen jezelf zou zeggen? Zou je ‘mezelf’ gemakkelijk kunnen omschrijven?

Misschien heb je wel een aantal vragen of twijfels of loop je op het werk ergens tegen aan. Misschien sta je voor belangrijke keuzes of beslissingen binnen je loopbaan of ben je op zoek naar een goede work-life balance,…

Als loopbaancoach wil ik, samen met je, jouw unieke zelf verkennen. Door een antwoord te vinden op een aantal belangrijke vragen zoals ‘Wie ben ik?’ Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ kan je meer in jouw eigen kracht komen te staan. Jezelf goed kennen geeft je alle mogelijkheden om een positieve wending te geven aan jouw persoonlijke loopbaanvraag.

Ik kijk er naar uit om jou hierin te ondersteunen!
Liesbeth
Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates