Over loopbaanbegeleider Leen Vermeiren

Net als ieder van ons, heb ik een weg afgelegd. Deze weg was niet zonder hindernissen, maar heeft met wel gebracht waar ik nu sta.

Ik ben Leen Vermeiren, getrouwd, mama van twee geweldige kinderen.

Ik werkte 15 jaar in de retail. Ik zat daar goed, het was veilig, ik had werkzekerheid en een vast inkomen. Net zoals bij elke job, waren er ook minder leuke dingen, maar die nam ik er graag bij.

Naarmate de kinderen groter werden, kreeg ik meer tijd om stil te staan bij mezelf. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat doe ik graag? Waar zie ik mezelf binnen 5 of 10 jaar? Nadat ik verschillende opleidingen volgde, werk ik nu als coach en ga ik met mijn cli├źnten op zoek naar meer geluk.

Als loopbaanbegeleider ga ik samen met jou op zoek naar meer loopbaangeluk. Aan de hand van verschillende coaching technieken en een traject op maat, gaan we op zoek naar jouw talenten en competenties. We brengen samen je verwachtingen, ervaringen en wensen in kaart. We bekijken waar voor jou de balans ligt tussen werken en je gezin. Daarna brengen we alles tot een geheel en gieten dit samen in een kompas. Aan de hand van je kompas stippelen we een route uit die jou op weg zet naar meer loopbaangeluk.

Geluk is geen toeval, geluk is een keuze!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates