Over loopbaanbegeleider Krista Cleymaet

‘Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken’ (Confucius)

Jaren geleden ging ik zelf in Loopbaanbegeleiding, ik was op zoek naar mezelf. Hierdoor kreeg ik een klaardere kijk op wie ik was, waar mijn passie en mijn kunnen lagen. Na een intense professionele en persoonlijke inspanning bereikte ik mijn doel. Ik werd zelf loopbaanbegeleider.

In de tussentijd ervaarde ik als geen ander hoe belangrijk het is jezelf te kunnen zijn, die dingen te kunnen doen die je graag wil en waarin je goed bent, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Vooral ook om hierin een eigen life-work balans te kunnen vinden is niet steeds even makkelijk.

Op mijn beurt wil ik nu anderen helpen bij deze zoektocht. Werken met en voor mensen, dat geeft me energie! Hiertoe heb ik zowel Loopbaancoaching als Bemiddeling aan te bieden.

Via Loopbaancoaching specifiek wil ik je graag helpen te ontdekken wie jij bent, wat jouw betrachtingen zijn, jouw talenten en competenties. Samen met jou ga ik op zoek naar jouw doelstellingen, en naar de manieren waarop je die het beste kan bereiken.

Enkele van de waarden die mijn bron én doel van inspiratie vormen, zijn:
  • Authenticiteit
Dicht bij jezelf durven blijven, je eigen keuzes kunnen maken, je eigen wensen en dromen mogen hebben, dat lijkt soms meer vanzelfsprekend dan het is...
  • (Zelf)Respect
Durf jezelf te respecteren door af en toe de tijd te nemen voor jezelf. Meer zelfrespect stelt je bovendien beter in staat de ander te respecteren...
  • Balans
Ik ben ervan overtuigd dat een gezond evenwicht te vinden in alles wat je doet en laat, ertoe zal bijdragen dat je je beter in je vel voelt…

Neem samen met mij even tijd voor jezelf, want je bent het waard!
https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-krista-cleymaet 

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates