Over loopbaanbegeleider Evi Happe

 


Ik ben Evi Happe, gelukkig samenwonend en mama van een fantastische zoon. Mijn batterijtjes opladen doe ik vooral in de natuur, waar ik ook heel wat inspiratie en wijsheid vind.
Ik help jou graag bij het creëren van meer werkgeluk in je huidige job of bij het onderzoeken welke job écht bij jou past.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het heel belangrijk is om je goed te voelen in je job. Ons werk maakt immers een groot en belangrijk onderdeel uit van ons leven, waar we veel energie kunnen uithalen, maar waar we ook veel energie aan kunnen verliezen.

Bovendien geloof ik dat hoe meer we onszelf kunnen zijn op de werkvloer en hoe beter we onszelf kunnen uitdrukken in ons werk, hoe meer vervulling en geluk we ervaren.

Zelf was ik jarenlang op zoek naar mijn ‘ideale’ job, uiteindelijk belandde ik in een burn-out.
Achteraf besefte ik dat ik eigenlijk al die tijd op zoek was naar mezelf: Wie ben ik écht, wat vind ik belangrijk, waar sta ik voor, waar krijg ik energie van en wat kost me energie, wat heb ik nodig om me goed te voelen en om goed te kunnen functioneren, …?

Tijdens mijn loopbaantrajecten sta jij als mens dan ook centraal. Via gesprekken en specifieke methodieken nodig ik je uit tot zelfreflectie, waardoor je tot waardevolle verdiepende inzichten komt omtrent ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’. Door deze inzichten te koppelen aan concrete, realistische en passende mogelijkheden kunnen duurzame positieve veranderingen gerealiseerd worden.

De thema’s binnen loopbaanbegeleiding zijn heel divers: heroriëntering, omgaan met stress / conflicten op de werkvloer, verbeteren van de werk-privé balans, groei en uitdaging vinden, toekomstmogelijkheden verkennen, enz.
Afhankelijk van jouw concrete loopbaanvraag , bekijken we samen hoe jij jouw groei hierin kunt maken en wat je daarvoor nodig hebt. Zo kan je niet alleen groeien in je werk, maar ook door je werk.

Onze job is immers een prachtig middel tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Vaak zien we obstakels op de werkvloer ook terugkomen in andere domeinen van je leven. Denk bijvoorbeeld aan grenzen stellen en voor jezelf opkomen, perfectionisme, onzekerheid, zelfzorg, enz.

Mijn begeleiding is steeds op maat. Vertrekkend vanuit jouw concrete loopbaanvraag stellen we ook jouw doel(en) vast. Elk traject resulteert in een persoonlijk ontwikkelingsplan en concrete acties.
Iedereen is welkom! Ook wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques help ik je graag verder. Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates