Over loopbaanbegeleider Els De Meulenaere


 Ik ben Els, moeder van 4 kids. Als je mijn loopbaan onder de loep zou nemen, kan je zien dat ik via veel ervaringen gekomen ben tot het punt waar ik nu ben. Ik was vele jaren werkzaam in het onderwijs tot een burn out me een andere weg deed inslaan. Ik volgde een opleiding tot kinder -en jongerencoach en startte een eigen praktijk vanuit het statuut ‘springplank naar zelfstandige’. Ik ging dat bijberoep combineren met halftijds werken als nanny. Daarna werkte ik nog korte tijd als people manager waarna ik aan de slag ging als familie ervaringsdeskundige bij een Mobiel Team langdurige zorg.
Deze job combineer ik nu nog steeds met mijn werk als zelfstandige in bijberoep.

Toen ik vorig jaar in augustus te horen kreeg dat mijn job als people manager stopte, heb ik zelf de stap gezet om me te laten begeleiden door een loopbaancoach. Ik zocht een frisse kijk op wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Dat heeft me heel wat verrassende resultaten opgeleverd. Het werd al snel duidelijk dat ik gepassioneerd ben door alles wat met communicatie te maken heeft. Zo startte ik een opleiding tot bemiddelaar, verdiepte ik mij in de ‘verbindende communicatie’ en werd ik zelf loopbaanbegeleider. Het werd ook zeer duidelijk dat ik nood heb aan voldoende vrijheid om mijn eigen projecten te kunnen realiseren. Dat heb ik vandaag de dag gevonden, zowel in mijn werk als bediende, als in mijn werk als zelfstandige. Wat ook nog eens helder werd gemaakt, was de nood om zorg te dragen voor mijn gezondheid, en mijn verantwoordelijkheid daarin, dus ook dat neem ik nog steeds mee in het plannen van mijn agenda.

Ik hou van mensen en van hen te begeleiden om dichter bij zichzelf te komen, op allerlei gebieden en manieren. Eén daarvan is als loopbaanbegeleider, waar ik jou graag wil meenemen op een reis naar het verhelderen van jouw potentieel, van jouw waarden en competenties, van dromen en verlangens en dat helpen vertalen naar de praktijk en het concrete leven van elke dag.

Mijn motivatie voor werk is: een job uitoefenen waarbij ik voel dat ik iets kan betekenen voor anderen, waar al mijn ervaringen kunnen bijdragen tot het welzijn van anderen. Dat geeft mij voldoening en daar haal ik energie uit. Heel graag help ik jou dat ook te realiseren: een job vinden die jou voldoening geeft en waar je vreugde en energie kan uithalen!

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-els-de-meulenaere

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates