Over loopbaanbegeleider Ann Berghmans


Hoi hoi,
Ik ben Ann en samen met jou wil ik werken aan een mooie toekomst! Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een job die me past. Hierbij heb ik leuke werkervaringen gehad maar ook op plaatsen gewerkt die totaal niet bij mijn persoonlijkheid passen. Dit met een burn-out als gevolg. Dankzij mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij een loopbaancoach. Dat traject heeft me hier gebracht.

Ik zie mezelf als een empathisch en sociaal persoon die graag anderen verder helpt. Door mijn hoog-sensitiviteit voel ik anderen sneller aan. Ook jouw belevingen van een soms wel erg belastende zoektocht naar een mooie loopbaan is voor mij heel gekend. Daarnaast kan ik gelukkig ook putten uit mijn mooie ervaringen. Ik koester namelijk een passie voor reizen. De ervaringen daarbij hebben me al veel nuttige levenswijsheid en vreugde gebracht. Wat is er mooier dan dat alles ook ten dienste te stellen voor het geluk en succes van jou.

Ik wil me met veel plezier en begrip toewijden aan jouw zoektocht en groei. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en waarden. Kijken we in welke bedrijfscultuur jij past en wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn in jouw job.

Je wordt ontvangen met open armen.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates