Over loopbaanbegeleider Veerle Van De Paer


Mijn naam is Veerle Van de Paer, mijn passie is mensen in energie zetten in hun werk als ook privé.

Je leeft maar één 1 keer, dus kan je er maar beter het allerbeste uit halen.

Ik ben verpleegkundige van opleiding maar werk reeds 20 jaar in HR. Daarnaast ben ik Loopbaancoach en veerkrachtcoach.

Dit laatste doe ik omdat ik het uiterst belangrijk vind dat je kan werken/leven vanuit je talenten en passie en zonder energieverlies. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd om mij hier extra in te bekwamen.

Zelf geniet ik elke dag van het leven! Wil jij dat ook doen , ben je de weg even kwijt, dan ga ik graag op een professionele wijze, met jou op pad om ook jou het plezier in werken en leven terug te laten vinden.


veerle@diaspoor.be
tel: 0494 50 03 38
Coachingplaatsen:   Nijlen en Lier 

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates