Over loopbaanbegeleider Delphine Cannaert

The miracle is not that we do this work, but that we are happy to do it.

Hey! Ik ben Delphine, welkom op deze pagina! Na mijn studies Economie en Marketing heb ik tien jaar lang het bedrijfsleven ge√ęxploreerd. Ik deed verschillende functies in KMO’s en multinationals in verschillende branches.

Door deze ervaring ken ik de bedrijfswereld door en door en heb ik ook gezien dat er heel veel mensen zich niet goed voelen op de werkvloer. Zoveel verschillende talenten die hierdoor verloren gaan. Ik haalde zelf ook geen 100% voldoening in mijn functies en ben twee jaar geleden loopbaanadvies gaan volgen. Dit was mijn beste beslissing ooit!

Door verschillende testen kreeg ik inzichten die ik graag al veel eerder had geweten. Er werd mij aangeraden om nog enkele jaren de bedrijfswereld te verkennen en daarna zelfstandig te worden als loopbaancoach. Naast mijn ervaring in de bedrijfswereld heb ik ook mindfulness en transcedental meditation gestudeerd!

Ik ben er dan ook helemaal klaar voor om samen met jou het beste van jezelf te gaan ontdekken.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates