Over Loopbaanbegeleider Annemie Bergen

 Hallo, ik ben Annemie Bergen, een gedreven HR professional met oprechte interesse in mensen! Ik omschrijf mezelf als een bezige bij, luistervaardig en vriendelijk in omgang. Sociale contacten wissel ik het liefst af met ontspannende wandelingen in de natuur. Mijn PASSIE? Mensen helpen groeien op professioneel vlak!

Als gediplomeerd Sociaal Assistente, met ondertussen 20 jaar ervaring in Human Resources, zoek ik samen met jou naar antwoorden, oplossingen en opportuniteiten die écht bij jou passen! Mijn rol als loopbaancoach combineer ik met een job als HR Consultant in een Recruitment kantoor. Daar link ik de juiste persoon aan een bepaalde vacature. Als loopbaancoach wil ik jouw BLIK VERRUIMEN OP JE CARRIERE, zodat jij concrete initiatieven kunt nemen in de richting van persoonlijke ontwikkeling! Mijn motto? “Wacht niet op een leuke dag, maak er één!”.

Ik organiseer steeds een COACHING OP MAAT waarbij waarden als respect, eerlijkheid en behulpzaamheid centraal staan. Samen gaan we op pad en ontdekken we wie je bent, wat je wil en wat jouw concrete toekomstmogelijkheden zijn. Wat je uit deze persoonlijke begeleiding haalt, kan mits jouw openheid en betrokkenheid méér opleveren dan alleen een vernieuwend zicht op je carrière. Je kunt uit dit traject immers heel wat extra informatie halen over jouw persoonlijkheid en talenten!

Bewust focus ik me niet op één bepaalde doelgroep. Iedereen is welkom! In een gratis kennismakingsgesprek leg ik graag mijn visie op loopbaancoaching uit en reik ik je alvast enkele mogelijke methodieken aan. Dit gesprek kan face-to-face, online of via telefoon. Heb je recht op loopbaancheques van de VDAB of heb je vragen hierrond, dan help ik je graag verder! Mits tussenkomst van de VDAB, betaal je zelf slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Sta je aan het begin van je carrière en heb je bijgevolg nog geen recht op loopbaancheques, dan kan ik je een loopbaanbegeleiding en prijs op maat voorstellen.

Wat is jouw passie? Ik ben alvast benieuwd!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates