Over loopbaanbegeleider Sandra Vandenberg"Our work is the presentation of our capabilities" - Edward Gibbon

Ik ben Sandra Vandenberg, gehuwd en moeder van 5 kinderen. Door de jaren heen heb ik vele waters doorzwommen op professioneel gebied. Hierdoor kreeg ik inzicht in diverse sectoren (priv├ęsector, openbare sector, sociale sector, ...).

Mijn diploma Graduaat Gezinswetenschappen heb ik via weekendonderwijs behaald. De keuze voor deze studie heb ik genomen na een analyse van mijn persoonlijke interesse. Deze opleiding heeft mij geholpen om mijn coaching eigenschappen verder te ontwikkelen.

Zit u met een aantal loopbaanvragen en wil je hierop antwoorden vinden? Wel, ik kan samen met jou de unieke en boeiende zoektocht afleggen waarbij je jezelf beter leert kennen. Door diverse methodieken gaan we samen op zoek naar je innerlijke zelf.

Dit proces is een individuele benadering waar de volgende vragen centraal staan:
  • Wie ben ik
  • Wat kan ik
  • Wat wil ik 
Door de inzichten die je verwerft te gebruiken in het dagelijks leven zal je ook sterker in jouw schoenen staan nu en in de toekomst. Bij Diaspoor staan we voor bewust veranderen.


Zin om de uitdaging aan te gaan? Aarzel niet en neem contact op


Coaching plaatsen:  

Genk, Hasselt, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht (NL), Zonhoven, Zutendaal, Hoeilaart.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates