Getuigenis over Koen Groeneveld. Prachtig toch!Goede avond Koen,

Alles nog steeds goed met me, vandaag met de jeugd op het werk gaan wandelen en een leuk gesprek gehad met een jonge collega. Hier volgt mijn getuigenis, die hoeft niet anoniem te blijven :

Eind februari en eind maart had ik een zeer zware periode op het werk, ik zag het echt niet meer zitten. Ik heb hulp gezocht bij Diaspoor. Door de gesprekken met Koen en de testen die hij mij liet invullen heb ik ingezien dat ik eigenlijk zo slecht nog niet zit qua werk, dat ik het eigenlijk nog wel graag doe, maar dat ik gewoon enkele dingen moest veranderen. Ik had gewoon de door hem aangereikte veranderingen nodig (niet meer aan mijn bureau blijven zitten tijdens de lunch, meer open staan voor collega’s, niet meer het werk eerst maar ik eerst,…) om mij terug goed te voelen op mijn werk. En het werkt en het lukt. Ook nu nog, meer dan een week na ons laatste gesprek. Ik ben dan ook Koen heel dankbaar voor de hulp en de inzichten. Dank u Koen !

Danny Dupont

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates