Gratis loopbaanbegeleiding voor alle werknemers, zelfstandigen en freelancers uit Antwerpen die minstens 1 dag tijdelijk werkloos zijn geweest.Het is zover, deze mail zat deze ochtend in de Diaspoor Werk Met Zin mailbox.

Bedankt voor uw inschrijving bij stad Antwerpen in kader van het reglement loopbaanbegeleiding. We hebben uw aanmelding goed ontvangen en u kan vanaf nu ook aanvragen tot terugbetaling aanmelden bij de stad.

Samen maken we onze arbeidsmarkt sterker. Met deze gratis loopbaancoaching bieden we alle Antwerpse werknemers, zelfstandigen en freelancers die minstens 1 dag tijdelijk werkloos waren, de kans om hun loopbaan zelf in handen te nemen. In dit artikel leest u alle voorwaarden, het reglement en antwoorden op veel gestelde vragen: https://www.ondernemeninantwerpen.be/loopbaanbegeleiding

Onze arbeidsmarkt staat voor grote uitdagingen: versnelde digitalisering, stijgende vraag naar permanente vorming en de impact van de corona crisis. U weet, beter dan wie ook, dat deze uitdagingen invloed hebben op de carrière van de toekomst.

We inspireren u graag met de meest recente cijfers over de Antwerpse arbeidsmarkt en actuele trends in dit artikel. Het kan interessante informatie zijn tijdens de coaching van uw klanten: https://www.ondernemeninantwerpen.be/nieuws/toekomst-van-werk-belangrijke-trends-voor-de-arbeidsmarkt

Stad Antwerpen kijkt er naar uit om, samen met u, Antwerpenaren te versterken in hun loopbaan. We maken graag op een later moment uitgebreid met u kennis.

Info over onze coaches in Antwerpen vind je via deze link: Team Antwerpen

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates