Klant aan het woord over Wendy

 "Al bij het eerste telefonisch gesprek met Wendy kreeg ik een goed gevoel. Tijdens de gesprekken en na de bespreking van enkele methodieken leerde ik mezelf wat beter kennen. Het werd me meer en meer duidelijk dat werken in de 'harde sector' de reden is dat ik me in mijn huidig werk minder voel. Daarnaast kwam een perfectionistisch patroon naar boven, waardoor ik me verlies in zowel mijn werk, als in bepaalde dagdagelijkse situaties. Deze bewustwording heeft ervoor gezorgd dat ik doelen ben gaan stellen. Enerzijds het therapeutisch werken aan mijn perfectionistisch patroon, anderzijds een traject opstarten waarbij ik een switch kan maken naar de 'zachte sector'. Het volgen van deze loopbaanbegeleiding heeft me geholpen bij het vinden van een richting waar ik naartoe wil met mijn verdere leven. Een richting die ik zonder het volgen van deze coaching zeker niet uit mezelf zou gevonden hebben. Bedankt Wendy, voor de goeder opvolging en coaching." 

N.S. 

... over loopbaanbegeleiding bij Wendy De Decker.

Eline is werkzaam in de regio's Geel, Grobbendonk, Herselt, Herentals, Olen, Westerlo èn online.  Meer over Eline...

#investeerinjezelf  #professionelebegeleiding  #klantgetuigenisMeest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates