Klant aan het woord over BeritDag Berit, 
Alvast nog eens bedankt om mij een beetje te wapenen voor de Boze en Wrede werkwereld. Ik heb er altijd naar uitgekeken om onze gesprekken te voeren vanaf de eerste babbel. Ik was altijd moe bij aankomst maar vertrok vol goede moed om weer wat items aan te pakken en bij te sturen. Jij hebt mij terug op een goed en constructief pad begeleidt. Ik ga afsluiten met mijn nieuwe slogan, niets moet en alles mag. Ik kan je niet genoeg bedanken en je zult nog lang in mijn gedachten zijn gewoon om je tricks toe te passen. En om mijn self Care in de gaten te houden. 

Grts Will 

... over loopbaanbegeleiding bij Berit Bel.


Berit is werkzaam in de regio's Laakdal, Edegem, Boechout, Halen.  Meer over Berit...


#investeerinjezelf  #professionelebegeleiding  #klantgetuigenisMeest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates