Workshops & bootcamps voor bedrijven


We leven in een continue veranderende wereld met hoge onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Binnen de bedrijfswereld worden de rollen anders ingevuld en de uitdagingen anders benaderd. Om bedrijven te leiden en om samen te werken zal men andere competenties moeten inzetten. Ook van onze medewerkers verwachten we inzet van andere skills. Inzicht en groei verkrijgen door workshops aan te beiden aan het personeel is een beproefde methode gebleken om de slaagkans te verhogen. Door reeds vele jaren actief te zijn rond welzijn op het werk begon het te kriebelen om een trainersplatform samen te stellen met experten die rond het thema werken.

Voor bedrijfsleiders en kaderleden zijn opleidingen een must, efficiëntie verhogen, stress beheersen, je medewerkers beter laten presteren komt immers niet vanzelf. Via diverse studies wordt aangetoond dat ook werknemers zich veel beter in hun job voelen als ze opleidingskansen krijgen. Het staat vast dat de efficiëntie niet alleen wordt verhoogd door het aanleren van job technische aspecten, maar dat het trainen van andere vaardigheden ook bijdraagt tot welbevinden. Lange afwezigheden door burn-out of stress gerelateerde aandoeningen kosten hopen geld. Voorkomen is daarom beter dan genezen!

Onze workshops kunnen los van elkaar worden geboekt maar we hebben ook de formule Bootcamp rond Welzijn. Hier komen verschillende trainers op hetzelfde ogenblik naar het bedrijf en kunnen de werknemers roteren tussen de diverse workshops. Deze vorm blijkt een topper te zijn, want ze wordt enorm hoog gescoord door de werknemers en kaderleden.

Het samenstellen van een Bootcamp doe je best samen met ons zodat we je uitgebreid kunnen bijstaan in de keuzes en op maat van het bedrijf kunnen werken.


Maak kennis met de workshops die we dit jaar aanbieden

BOOTCAMPS IN ACTIE 

Een compilatie van verschillende Bootcamps bij VF (verdeler van topmerken onder andere: The North Face, Kipling, Timberland, Vans, Eastpak…. ) te Sint Niklaas en Bornem.Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates