"Samen Sterker Terug op de Arbeidsmarkt: Het Nieuwe Terug Naar Werk-fonds en Guide Me-Platform"


Titel:

"Samen Sterker Terug op de Arbeidsmarkt: Het Nieuwe Terug Naar Werk-fonds en Guide Me-Platform"

Inleiding:

In een veelbelovende ontwikkeling voor de begeleiding van langdurig zieken, hebben Federgon en de minister van Sociale Zaken, Frank Vandenbroucke, de handen ineengeslagen. Met de lancering van het Terug Naar Werk-fonds (TNW-fonds) en het guide me-platform, wordt er een nieuwe horizon geopend voor individuen die te kampen hebben gehad met gezondheidsproblemen en streven naar een terugkeer in het arbeidsproces. Diaspoor, met een rijkdom aan expertise op het gebied van arbeidsintegratie en persoonlijke ontwikkeling, staat klaar om deze nieuwe weg naar werkhervatting te ondersteunen.

Nieuwe Kansen met het TNW-fonds

Vanaf 1 april is het TNW-fonds beschikbaar voor diegenen die erkend arbeidsongeschikt zijn. Het fonds biedt vouchers van 1.800 euro die ingezet kunnen worden voor professionele begeleiding bij de terugkeer naar werk. Dit initiatief erkent de waarde van ieders talent en richt zich op de mogelijkheden die elke persoon nog altijd bezit, in plaats van de beperkingen.

Guide Me: Een Platform voor Begeleiding

Het guide me-platform bundelt de kennis en expertise van Federgon-leden, gericht op loopbaanbegeleiding en welzijn op het werk. Ontwikkeld door Monizze, biedt het platform toegang tot gespecialiseerde ondersteuning voor die momenten in het leven en de loopbaan waar extra hulp welkom is. Hieronder kan je de link naar het platform vinden. 

 

Guide.me

Diaspoor: Uw Partner in Professionele Groei

Als lid van het Guide me-netwerk, is Diaspoor Werk met Zin bij uitstek gepositioneerd om een sleutelrol te spelen in deze ontwikkeling. Met een mensgerichte aanpak en methodes gebaseerd op de realiteit van de arbeidsmarkt, biedt Diaspoor loopbaanbegeleiding, outplacement, Re-integratietrajecten, Stress en burn-out coaching, Well-Being coaching en zo veel meer aan. Deze uitgebreide diensten resoneren met de persoonlijke behoeften van onze cli├źnten. U kan al onze coachingsadressen op het platform vinden. Met meer dan 200 adressen zijn we steeds bij jou in de buurt.

Gezamenlijk Streven naar Herintreding

Minister Vandenbroucke benadrukt dat succes in het Terug Naar Werk-beleid steunt op samenwerking en partnerschap. Het is een complex veld waar vele actoren samenwerken om de terugkeer naar werk te faciliteren. Diaspoor staat klaar om in dit partnerschap haar bijdrage te leveren door haar expertise in te zetten voor wie dat nodig heeft.

Conclusie:

De samenwerking tussen de overheid en Federgon, met het TNW-fonds en het guide me-platform, markeert een belangrijke stap voorwaarts in de ondersteuning van individuen op weg naar een welvarende toekomst op de arbeidsmarkt. Diaspoor staat als trotse partner klaar om samen met deze initiatieven de veerkracht en het potentieel van elke individu te benutten.

Vraag ons gerust vrijblijvend naar meer informatie. We staan u graag te woord!

 

Guide.me - Zoek hulp

Image description

Contact Particulieren | Loopbaanbegeleiding Diaspoor Werk Met Zin

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates