Klanten aan het woord : Workshop – Verbindende communicatie bij 1030 Ketjes in Schaarbeek

 


Een van de grootste uitdagingen binnen de opvang was "roddelen". We hebben een workshop georganiseerd rond “respectvol en verbindend communiceren” en de begeleiders vonden het boeiend en interessant. Er is sindsdien een verandering in houding en de communicatie gaat vlotter. Na de workshop was er ook, met de partners/collega’s van Diaspoor een intervisiemoment gepland om de bevindingen te bespreken en eventuele andere noden van het team te bepalen.

Het was een interessante dag. Ik denk dat de eenvoudige, concrete en interactieve aanpak en de verschillende geplande activiteiten de begeleiders in staat hebben gesteld om het belang van communicatie en het team en de impact die dit kan hebben, echt te beseffen.

 

Het tweede deel (intervisie) was ook interessant omdat iedereen zich kon uiten en wensen/aanbevelingen/ideeën kon formuleren...

De volgende dag kreeg iedereen een gepersonaliseerde mail met de analyse van hun karakter/persoonlijkheid. Ze hebben nu tijd om erover na te denken en hun reflectie te verdiepen.

Coach Valerie Zelck

Intervisie Nicole Cox

 


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates