Over loopbaanbegeleider Veronique Van Middelem

Meer dan 25 jaar heb ik ondertussen bijgedragen tot het personeelsbeleid in verschillende organisaties. En nog steeds.

Al die jaren heb ik het midden gezocht tussen het ondersteunen van bedrijven in hun groei, evolutie en succes en het bieden van kansen en mogelijkheden aan mensen om daarin hun eigen verhaal te schrijven. Ik heb medewerkers aangeworven en ontslagen, zien groeien maar ook zien worstelen met zichzelf, met het team waartoe ze behoorden, met de organisatie waarvan ze deel uitmaakten. Met heel wat mensen die ik doorheen mijn jarenlange parcours heb leren kennen, onderhoud ik nog steeds contact.

Vandaag de dag zijn veel mensen zoekend, zoekend naar hun ‘ideale job’, naar datgene wat zij graag doen en goed kunnen zodat het hun leven zin geeft en zijzelf dagdagelijks zin hebben in het leven. Jij ook?

Jezelf laten begeleiden en helpen in het zoeken naar, en het ontdekken van je innerlijke krachten is geen overbodige luxe en nog veel minder een teken van zwakte. Integendeel, het is de beste beslissing die je kan nemen. Een leven is maar zo lang of zo kort als het je gegeven wordt, en het loont de moeite om er alles uit te halen wat erin zit en wat jij er uit wil halen.

Ga samen met mij mee op weg, op weg naar inzicht in je eigen talenten, vaardigheden en competenties die we vertalen in concrete actie. Laten we samen ontdekken wie jij bent, wat jij wil maken van het leven en hoe we dat effectief kunnen laten gebeuren. Het loont de moeite!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates