Klantengetuigenis over Jacintha

Dankzij Jacintha heb ik de energie gehad om uit een moeras te komen na een lange loopbaan waarin ik was vastgeroest en niet meer de juiste persoon was op de juiste plaats.
Aan de hand van de gepaste methodieken en persoonlijke gesprekken heb ik inzien gekregen voor welke functie ik mij opnieuw wilde engageren en Jacintha heeft mij ook enorm goed begeleid tijdens de sollicitatie procedure.
Een enorm inlevingsvermogen en ten allen tijden een luisterend oor zijn de sterkte van Jacintha alsook is ze zeer waakzaam over de mentale gezondheid maar nogmaals door haar heb ik de kracht gehad om verder te zetten en zeker niet op te geven!
Dankzij haar is het mij gelukt een nieuwe job opportuniteit te bekomen waarvoor ik haar enorm dankbaar ben!
Zonder haar professionele begeleiding was mij dit nooit gelukt!

Kortom DIKKE MERCI Jacintha!

G. Sint-Niklaas

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates