Over loopbaanbegeleider Sandra Bonny


Welkom beste lezer,
Ik ben Sandra, oprichter van Diaspoor Werk Met Zin maar nog steeds loopbaancoach in hart en nieren.
Mijn eerste professionele stappen in HR deed ik binnen de discipline Werving en Selectie. Later evolueerde ik naar een job als internationaal expert op het vlak van rekruteren in combinatie met change management. Vaak kwam ik hierdoor in bedrijven of teams terecht waar men het noorden kwijt was. Het was dan ook steeds een verrijkende ervaring om uit te zoeken waar de knelpunten lagen en hiervoor vervolgens adequate en toepasbare oplossingen te vinden.

Toen in Belgi├ź de eerste noties binnen sijpelden over loopbaanbegeleiding was ik gedreven om meer te weten te komen over deze nieuwe discipline. Ik ontdekte in een 1000-tal individuele begeleidingen de kracht van zelfreflectie en de sterkte van de tools en methodieken. Ondertussen heb ik ook een jarenlange ervaring opgebouwd in het opleiden en superviseren van loopbaanbegeleiders.
Diaspoor Werk met Zin staat voor Bewust Veranderen. Veranderingsprocessen binnen de arbeidsmarkt zijn immers een blijvende uitdaging. Ik ervaar het als een geweldige opportuniteit om individuen en organisaties hierin te kunnen bijstaan.
 
Visie

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die op de werkvloer staat een minimum aantal zaken over zichzelf in kaart moet brengen om optimaal te functioneren. Helaas toont onze ervaring aan dat men deze zaken helaas nergens aangereikt krijgt. Niet op school en ook niet op de werkplaatsen.
Daarom ontwikkelde ik de Diaspoor methodiek. De methodiek resulteert in een Loopbaanfacttenboekje voor elke klant. Je kan dat zien als jouw paspoort of portfolio voor de arbeidsmarkt. Wat je wil, waar je goed in bent, wat je nodig hebt, waar je naartoe wil, jouw waarden, jouw competenties en uitdagingen maar ook jouw eventuele valkuilen staan erin neergepend. Je komt aan die informatie tijdens het traject en dat via psychotechnische testen en analyserende gesprekken. Loopbaanbegeleiding geeft je steeds meer inzicht in wie jij bent en dat is zeer verrijkend.
Kom dus jezelf ontdekken en groei naar meer Werken Met Zin!

Over mezelf
 
Mijn hobby's: lezen, keuvelen met vrienden, reizen maar vooral ook mijn twee schatten, Ebro mijn paard en Kevin de kat
Mijn aard: zeer empathisch, doelgericht, oplossingsgericht maar steeds met een realistische kijk op de arbeidsmarkt.
 
Ik coach online, live in de regio Oostende of op aanvraag op locatie.
Contacteer me gerust vrijblijvend voor een kennismaking.
0476 88 05 37
sandra.bonny@diaspoor.be

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates