Over loopbaanbegeleider Max Beeren


Mijn naam is Max Beeren, ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en momenteel ook enthousiast loopbaancoach voor Diaspoor. Ik bestudeerde tijdens mijn opleiding het menselijk gedrag in organisaties, preventie & gezondheidspromotie en duurzame inzetbaarheid en ik ontdekte hierdoor mijn passie voor het menselijk kapitaal. Daarna deed ik in de afgelopen jaren al ervaring op in consultancy, coaching en management.

Ik geloof erin dat een gezonde combinatie tussen twee cruciale aspecten in ieders leven, namelijk arbeid en mentaal welzijn, essentieel is en ik geloof ook dat dit start bij jezelf. Waar haal jij energie uit? Waar liggen jouw kwaliteiten en vaardigheden? Wat heb jij nodig om terug de regie te nemen over jouw loopbaan? Het is mijn passie en specialiteit om vragen te stellen en samen met jou op pad te gaan richting meer zelfsturing, zelfanalyse en identiteit.

Want wist je dat?
Uit onderzoek blijkt dat zelfsturing een cruciale rol speelt als jij in je eigen inzetbaarheid wil blijven investeren. Je versterkt hierdoor je vermogen om werk te behouden, werk te verkrijgen en om het zelf vorm te geven.

Vanuit mijn enthousiasme reik ik jou inzichten aan en ontdekken we samen hoe je jouw talenten en energiegevers kan laten groeien. Je leert jezelf beter kennen en onderzoekt jouw wensen, waardoor je weer bewuster keuzes kunt maken en kijk aan, je zelfsturing stijgt! Authenticiteit, oprechtheid en wederzijds vertrouwen staan centraal tijdens mijn coaching.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten en ik ben nieuwsgierig naar welke verandering jij bij jezelf teweeg kan brengen!

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-max-beeren

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates