Over loopbaanbegeleider Mado Dewit


                            “Your direction is more important than your speed”

Ben jij ook waar ik was een aantal jaar geleden?
Ik wist niet goed welke richting ik uit wou. Een aantal studierichtingen geprobeerd, een aantal jobs gedaan maar na een tijdje nog steeds ongelukkig. Waar moest ik met mijn skills naartoe? Wat deed ik nu echt graag en wat kan ik ook écht goed? En toen was er: loopbaanbegeleiding. Eindelijk wat duidelijkheid! De mist was opgetrokken, en zonder mij in een hokje te duwen gaven ze me wel een duwtje in de juiste richting: coachen.
Ik ben Mado. Aangenaam!

Wie ben ik? Ik ben gepassioneerd door mensen, kunst en een echte dierenvriend. Ik heb 2 loebassen van honden en 2 schatten van katten.
Als recruiter, opleidingsconsulent, interimmer, kwaliteitscoach... heb ik al een hele loopbaan achter de rug. Ik kan jou met deze ervaring helpen!

Door middel van loopbaanbegeleiding zal je leren over hoe je je talenten kan inzetten en wat je sterktes zijn. We werken rond deze 3 hoofdvragen:
  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?
Samen zoeken we antwoorden op deze drie vragen aan de hand van een aantal methodieken. Je leert jezelf beter kennen, je begrijpt waar je op vast loopt en waar de obstakels zitten die je belemmeren.

Met een aantal methodieken gaan we op zoek naar jezelf. Je zal jezelf tegenkomen, waar je vast loopt en hoe we je kunnen laten groeien. Als loopbaancoach wil ik jou graag begeleiden in dit groeiproces.

Welkom!


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates