Over loopbaanbegeleider Loes Van Hoof


Mijn naam is Loes Van Hoof en ik coach voor Diaspoor de ruime omgeving van Lier. Met een rijke ervaring binnen verschillende marktniches, van onderwijs tot marketing, aangevuld met een aangeboren liefde voor mensen, help ik jou graag bij het ontdekken van jezelf én je ideale loopbaan.

Vanuit mijn eigen beleving van een burn-out, compleet met de ingrijpende zoektocht naar wie je bent en wat je wil, vind ik het fantastisch om jou hetzelfde cadeau te doen.
https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-loes-van-hoof

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates