Over loopbaanbegeleider Lieve CoomansWelkom, ik ben Lieve, life coach, loopbaancoach en Mind-Walk trainer. Samen met mijn partner woon ik in een rustig dorpje te Mol, omringd met de liefde en zorg voor ons hondje.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met wandelen, fietsen, lezen, bloemschikken en juwelen maken met pareltjes.
Ik ben een empathisch, introvert persoon met karaktereigenschappen zoals betrouwbaar, eerlijk, rechtvaardig, leergierig, gedreven, structureel, stressbestendig, resultaatgericht…vertel ik iets meer over mezelf.

Na 27 jaar carrière in de retail-verkoop sector, steeds fungerend in een leidinggevende functie heb ik het roer omgegooid.
Ik ben me na mijn chronische stress en burn-out periode gaan verdiepen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Enkele jaren geleden startte ik mijn praktijk ‘Life Coaching Life Change’ op waarbinnen ik nu mensen coach naar mentaal welzijn en naar werkgeluk.
Hierin begeleid ik mensen bij het terug richting geven aan hun leven, het herontdekken van hun veerkracht, handelend vanuit hun diepste kern.

De basis waarop ik me toeleg zowel binnen life coaching als loopbaan coaching is de persoon zelf, je authentieke ik.
Samen in kaart brengen wie ben je, onderzoeken wat kan je en samen verkennen wat wil je, stappen ondernemen en bewegen van moeten naar ont-moeten. Een proces aan de hand van diverse methodieken en gesprekken, inzichten in kwaliteiten en mogelijke valkuilen, belemmeringen, oude patronen…met als doelstelling terug geluk vinden in je leven en werken met zin.

Denk je aan een andere richting in je carrière, balans werk en privé, herontdekken van je veerkracht op de werkvloer dan sta ik klaar om je te helpen in je zoektocht. Als loopbaan begeleider bij Diaspoor motiveer ik werknemers en zelfstandigen om vanuit een andere insteek mogelijkheden en oplossingen tegemoet te wandelen.

IF YOU CHANGE NOTHING,
NOTHING WILL CHANGE!

LIEVE groet

Je kan me telefonisch, per mail, per sms, per whatsappje bereiken voor meer (gratis) informatie

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-lieve-coomans


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates