Over loopbaanbegeleider Lien Stevens

“Be proud of who you are.”

Hallo! Ik ben Lien.

Ik studeerde af als bedrijfspsycholoog aan de Universiteit van Gent. Kort na mijn afstuderen kon ik aan de slag als recruiter in een groot internationaal bedrijf. Dit doe ik ondertussen al een aantal jaar.

Dagelijks heb ik contact met mensen die zoekend zijn naar dé job voor hen. Velen onder hen zijn echt zoekend: wat zijn mijn sterktes, welke bedrijfscultuur past bij mij, welke job sluit aan bij mij sterktes en interesses en hoe zorg ik ervoor dat ik aangenomen word voor mijn droomjob. Vaak blijven de antwoorden uit. Daarom besliste ik om als loopbaanbegeleidster aan de slag te gaan. Zodat ik samen met jou een antwoord kan zoeken op al deze vragen. En nadien kan jij wel gericht op zoek gaan naar dé job die bij je past.

Geef me gerust een belletje bij vragen of stuur me een mailtje. Tot snel?

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates