Over loopbaanbegeleider Kelly Jacobs

Welkom jij!

Ik ben Kelly, pedagoog en coach in hart en nieren en heb heel wat professionele ervaring opgebouwd als coach, leidinggevende, docent, onderzoeker en orthopedagoog binnen diverse werkcontexten. Doorheen mijn loopbaan heb ik de rol als recruter én als sollicitant ingenomen. Noem me dus gerust een échte ervaringsdeskundige, met een rugzak vol tips!

Ik geloof erin dat je niet enkel werknemer, partner, ouder, vriend(in), … bent. Al deze rollen in je leven hebben een invloed op wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je je professionele leven vorm wil geven. Hier samen inzicht in krijgen, daar wil ik met jou voor gaan!

Zelf ben ik ook een partner, mama van 2 prachtige kids, collega, vriendin, … met heel wat levenservaring, die me maken wie ik ben. En laat me eerlijk zijn, ik heb niet altijd de meest vanzelfsprekende weg gekozen in het leven. Doordat ik de dingen wel eens ‘anders dan anders’ doe, heb ik supermooie ervaringen opgedaan, maar ben ik ook al tegen de muur geknald. Rechtstaan, leren én durven stilstaan bij wat echt belangrijk is voor mijzelf, heb ik doorheen de jaren heen geleerd. Ik probeer te genieten van elke dag en zoek bewust naar het juiste evenwicht tussen gezin, werk, vrienden, … . Eerlijk, voor deze perfectionist geen makkelijke opdracht.

Als coach en loopbaanbegeleider heb ik zelf aan de lijve ondervonden wat een juiste jobkeuze betekent voor je levenskwaliteit, je ‘goesting’ om ’s morgens je bed uit te komen! Hierbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van iemand die vanop een afstand mee kon kijken én keuzes in mijn loopbaan in vraag durfde stellen. Als je er zelf middenin zit, zie je niet alles even helder meer én is een externe kijk zo waardevol! Vanzelfsprekendheden worden in vraag gesteld, je staat bewust stil bij je vragen rond je loopbaan, keuzes die je hebt gemaakt. Inzichten komen én geven je handvaten naar de toekomst.

Ik neem mijn professionele en levenservaring mee in mijn loopbaanbegeleidingen, om jou inzicht te geven in je loopbaanvragen. In mijn begeleidingen sta ik voor een warme & realistische no-nonsens aanpak. Vanuit ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ gaan we samen in kaart brengen wat je competenties, kwaliteiten en vaardigheden zijn, om van daaruit een toekomstbeeld op te bouwen dat bij je past. Ik leer je handvaten en inzichten te hanteren, zodat je bewuste loopbaankeuzes kan maken en je professioneel ‘ei’ kwijt kan.

Spreekt deze aanpak je aan? Aarzel niet om contact op te nemen, in de regio Hasselt, Lummen, Diest, Sint-Truiden, Geetbets ben ik makkelijk bereikbaar!

Tot snel!
Lieve groet,

Kelly

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-kelly-jacobs

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates