Over loopbaanbegeleider Katrijn Rosseels


                         << The distance between dreams and reality is called action.>>
En met het starten van loopbaanbegeleiding zet je alvast de eerste stap richting jouw loopbaandroom!

Wie ben ik als coach?
Ik ben Katrijn – een enthousiast, empathische coach in hart en nieren.
Met mijn expertise als trajectbegeleider en jobcoach voor werkzoekenden in mijn rugzak, ga ik altijd aan de slag met een sterke zelfanalyse als basis. Je kan geen bewuste verandering doorvoeren als je geen kennis hebt van onder andere jouw talenten, competenties, overtuigingen, drijfveren en valkuilen. Concreet en actiegericht zijn mijn sleutelwoorden.

Tijdens jouw persoonlijk loopbaantraject kijk ik naar jouw leerstijl en op welke manier we het onderste uit de kan kunnen halen. Ik werk vanuit de positieve psychologie en motiveer jou om jezelf te analyseren, nieuwe inzichten te verwerken en toekomstgerichte stappen te zetten. Ik focus mij graag samen met jou op de diverse mogelijkheden die in het verschiet liggen.

Loopbaancoachopleidingen: Diaspoor en YourCoach

Hoe verlopen de loopbaancoachingssessies?
We focussen ons op 3 pijlers: WIE BEN IK? WAT KAN IK? WAT WIL IK?
Via psychosociale testen en praktische methodieken reik ik, aangepast aan jouw noden, handvaten aan om een beter inzicht te krijgen van jezelf als persoon op en naast de werkvloer.
We bespreken en evalueren tijdens het traject, sturen bij waar nodig en focussen ons te allen tijde op de gewenste uitkomst.

Je betaalt slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Indien je nog geen recht hebt op loopbaancheques, dan kan ik je een loopbaantraject en prijs op maat voorstellen.

Laat ons samen aan jouw avontuur beginnen!Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates