Over loopbaanbegeleider Jeffrey Van Vyve

Klankbord en coach in een wereld vol verandering
De 20 jaar ervaring binnen sales en sales management, heeft mij heel veel inzicht gegeven, hoe mensen evolueren. Elke leeftijdscategorie heeft z'n uitdagingen!

Onze maatschappij vraagt vandaag heel veel flexibiliteit van de mens. Alleen kan dit voor sommigen een zeer zware beproeving worden! Zeker als de werkgever ook aan het worstelen is met zijn toekomstige identiteit! Gevolg ervan is burn-out, stress, frustratie, .... kortom al het negatieve neemt de bovenhand.

Terwijl dit voor jou net een gigantische opportuniteit is om het anders te gaan doen.
Graag ga ik samen aan de slag, om te ontdekken waarin je kan groeien en bloeien.

"Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen! Mensen ook!"
Ik zal je een spiegel geven, je klankbord zijn, in de wereld die volop aan het veranderen is.

Zelf heb ik een 4-tal jaar geleden ook loopbaanbegeleiding gevolgd. Het was voor mij even een terugkeer naar mezelf. Wat vind ik belangrijk? Het heeft mij een enorme boost gegeven. Dit wil ik dan ook aan jou doorgeven.

Ik kan je helpen bij loopbaanbegeleiding, structuur bij het telewerken met respect voor work-life balance, personal coaching, ....

Wil je graag aan de slag, neem dan contact met mij op!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates