Over loopbaanbegeleider Jacintha Dijkstra

 


Hoi, mijn naam is Jacintha-Daphne.

Ik studeerde in 2011 af als Bachelor in de Toegepaste Bedrijfspsychologie. Na mijn afstuderen ben ik al snel in de wereld van Human Resources terecht gekomen. In deze periode heb ik een schat van informatie mogen vergaren over hoe de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld in elkaar zit. Ik heb gewerkt voor kleine KMO’s tot grote internationale multinationals en werkte voor zovel Belgische sites als sites in Europa, Midden Oosten en Afrika. Na 10 jaar in de HR, besefte ik me dat ik mijn kennis eerder graag met anderen zou willen delen om hen te helpen in loopbaan. Tegelijkertijd speelde ook de gedachte om zelfstandig te gaan worden. Zodoende ben ik op zoek gegaan en ben ik via een kennis bij Diaspoor terecht gekomen.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik heb een vrij rationele kijk op dingen, maar ben zeker wel meevoelend met mensen. Ik hou er zelf niet van als mensen opdringerig zijn, dus ik doe dat bij een ander ook niet. In de vragen die je hebt over je loopbaan, zal ik je zo goed mogelijk begeleiden om de juiste vragen te stellen en, nog belangrijker, de juiste antwoorden te vinden. Gebruik daarbij gerust ook de kennis die ik heb van de bedrijfswereld en de arbeidsmarkt. Verder lach ik graag en benader ik dingen meer dan eens met een dosis goede humor. Ik ben optimistisch ingesteld en ben op een punt gekomen dat ik geloof dat alles goedkomt, ook al lijkt jouw loopbaanvraag nog zo lastig. Het komt zeker goed!

Ik kijk er alvast naar uit, om jouw verhaal te horen.
Hopelijk tot snel!
https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-jacintha-dijkstra

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates