Over loopbaanbegeleider Berit Bel

Hallo,

Fijn je te ontmoeten! Je bent hier waarschijnlijk omdat de job waar je ooit met veel enthousiasme aan begon je geen uitdaging, voldoening of plezier meer geeft? Maar je twijfelt… Wel, verandering is spannend en soms verkiezen we om alles bij het oude te laten uit angst voor het onbekende. Geloof me, ik ken het maar al te goed!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Berit, loopbaan-coach, bedrijfsconsultant en trainer met een liefde voor balans. Naast mijn passie voor paarden en natuur, reis ik graag. Als dochter van gescheiden ouders, voelde ik reeds jong de impact hiervan op mijn keuzes. Onzekerheid en twijfel kenmerkten mij. Na mijn TEW-opleiding sloot een MBA-uitwisselingsprogramma in Indië mijn studietijd af. Nog een jaar rugzak-reizen door Azië en ik was klaar voor mijn werkcarrière!

+20 jaar, tot 2018, lag mijn professioneel traject uitsluitend in de veeleisende corporate marketingwereld. Ik leerde heel wat bedrijven van binnen en buiten kennen en ontdekte de positieve maar soms ook de mindere kantjes. Op het privé-vlak maakte bindingsangst van mijn relationeel leven een rollercoaster. Door mijn empathische aard en perfectionisme belandde ik in met een burn-out. Een confronterende periode!! Maar door echt naar mezelf te kijken, te herontdekken wie ik in essentie ben en waar ik mijn energie uit haal, vind ik nu elke dag meer evenwicht en blijdschap. Professioneel lijkt voor mij de mix van freelance loopbaan-coach, consultant en trainer en veel tijd in de natuur, te werken. Ook privé vond ik stabiliteit en geluk.

Nu vind Ik het fijn om mijn know-how te delen. Vanuit verschillende invalshoeken begeleid ik mensen om op een andere manier naar hun unieke zelf te kijken. Ik luister actief naar hun verhaal. Ik geloof vanuit mijn eigen ervaringen heel erg in het terugbrengen van mensen naar hun authentieke ik, naar het herontdekken van passies en drijfveren. Ik werk het liefst omgeven door natuur omdat ze je herbront en energie geeft. Hier krijg je in alle rust de kans om je balans te vinden.

Lijkt dit je wat? Dan gaan we samen in op de vragen als WIE BEN IK?, WAT KAN IK? en WAT WIL IK? Zo kan je helder jouw optimale professionele toekomstperspectief, talenten en capaciteiten in kaart brengen. Je ontdekt mogelijkheden om naar je loopbaan op een uitdagende manier om te kijken.

Ik steun je in je zoektocht naar een evenwichtige balans tussen privé en werk. Zo vind je groeimogelijkheden in je huidige job of ontdek je de job die écht bij je past. Ook hou ik het graag praktisch dus geef ik je zoveel mogelijk tips & tricks mee om je te helpen met je verdere persoonlijke en professionele groei.

Wil je bewust veranderen… Ik help je graag!
Tot heel binnenkort!


Warme groet, Berit

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates