Over loopbaanbegeleider Annelies Heijlen


Not that ordinary, dat kan ik je wel zeggen... Mijn lievelings"kleur" is zwart, lievelingsdier een vleermuis. Ik ben gék van Alice in Wonderland, Harry Potter en andere magische verhalen. Ik heb een haat-liefdeverhouding (jawel) met de maan. Indigokind, gevoelig en rebels, een tikkeltje eigenwijs, een oude ziel. Mama van twee, partner van mijn soulmate, vriendin van enkele wonderwijven. Ik kom tot rust in de keuken of als ik "een schoon bolleke wol" heb gevonden en een leuk projectje heb om te haken.

Als HSP'er heb ik al heel wat watertjes doorzwommen om te staan waar ik nu sta. Mijn parcours, in het kort: diploma in de A&O psychologie, jarenlange ervaring in HR en momenteel bezig met een postgraduaat in de psychotherapie aan de Educatieve Academie.

Persoonlijke verhalen van mensen boeien me mateloos, ik hou ervan om te luisteren en hen zo goed mogelijk te begeleiden in hun traject naar het zoeken van zingeving. In het verleden zijn er personen die tegen mij hebben gezegd: "Annelies, het feit dat ik sta waar ik nu sta, heb ik aan jou te danken." En dan is mijn doel bereikt, daar doe ik het voor. Misschien hoor ik jouw verhaal wel snel en kunnen we samen zingeven aan jouw loopbaan?

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-annelies-heijlen

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates