Klantengetuigenis over Sandra Bonny


Topmadam!

Ik heb de eer gehad met Sandra Bonnysamen te zitten jaren geleden om aan mezelf te werken. Al snel liet zij mij dingen inzien waar ik op die moment blind voor was... wat een openbaring... Ik kon eindelijk terug ademen en heb stappen ondernomen waarvan ik nooit gedacht had sterk genoeg voor te zijn. Zij heeft mij geen seconde laten vallen en heeft alles op alles gezet om mij terug mezelf te doen vinden.Ik ben haar dankbaar voor haar aandeel van het vormen van de persoon die ik nu ben en kan oprecht zeggen dat zij een voetstap in mijn hart heeft gezet die niet meer uit te wissen valt.Voor iedereen die twijfelt aan zichzelf in de werkwereld of graag zichzelf naar een hoger niveau wil tillen voor zijn/haar job kan ik haar organisatie alleen maar 100% aanraden om je hierin te ondersteunen.

Merci Sandra


Tanni Weasley

  
Een gratis kennismakingsgesprek kan je aanvragen via: Contact
of telefonisch op het nummer 0476 88 05 37

Sandra geeft live begeleidingen in Oostende maar het kan ook online. 

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates