De dag van de ondernemer! Gefeliciteerd. Ons cadeau is een gratis gesprek voor wie met vragen zit!

Bij Unizo staat er vandaag een mooie banner en tekst op de site. Prachtig toch!

'Bedankt om goe zot te zijn van ondernemen'.

'Ondernemen.. dat is in de zotste situaties je wendbaar opstellen, oplossingen zoeken, vallen en weer opstaan en er 200% voor gaan. En dat is eigenlijk wel zot. Ondernemers zijn goe zot van hun zaak, hun passie, hun product,... Ondernemers blijven doorgaan en daarom zeggen wij: Awel, bedankt om goe zot te zijn van ondernemen!'


De dag van de ondernemer werd in het leven geroepen als een eerbetoon aan het ondernemerschap. Sinds enkele jaren is de derde vrijdag van november "Dag van de Ondernemer". We zetten die dag de ondernemers in de bloemetjes en huldigen hen voor hun durf, doorzettingsvermogen en inzet. maar ook voor de jobs die ze creëren en de economie doen draaien.

Want ja, onze ondernemers zijn voor ons immers van economisch en maatschappelijk belang.

De datum is niet zomaar uit de lucht komen vallen want elke derde week van november vindt de 'Global Entrepreneurship Week' plaats. In deze week wordt er wereldwijd campagne gevoerd voor het ondernemerschap. Het is niet aan iedereen gegeven. je moet een zekere durf hebben, inzicht in de markt en veel doorzettingsvermogen om een zaak succesvol uit te bouwen. 

Als er onder jullie personen zijn die de vlam wel voelen, maar niet goed weten hoe het aan te pakken  of al ondernemer zijn en willen onderzoeken hoe ze een betere balans kunnen krijgen, personeel kunnen motiveren of met andere vragen zitten, weet dat ook jullie recht hebben op de Loopbaancheque van VDAB. 

Wat kan je er mee? Voor 40 euro voor een eerste loopbaancheque van vier uur en een tweede van 3 uur krijg je maar liefst 7 uur individuele coaching rond jouw specifieke vragen. Naderhand heb je nog recht op een uur nazorg. De overheid steunt het traject waardoor jij het met een korting van maar liefst 93 % krijgt aangeboden. 


Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jij jouw vragen kan stellen en wij uitleggen wat we voor jou kunnen betekenen. 


Liever telefonisch? Dat kan natuurlijk ook. We staan je graag te woord op: 0476 88 05 37


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates