Over loopbaanbegeleider Sabine Van Oppens

 Sometimes, we need to be brave enough to outgrow the life we built

Op zoek naar verandering? Er is iets dat je tegensteekt, je uitdaging is weg, je voelt geen enthousiasme en voldoening meer? Je vraagt je af of dit het nu is? Je twijfelt… Misschien wil je graag een eigen zaak beginnen, was dat altijd al je droom?

Of wil je een nieuwe uitdaging maar wat? Het onbekende maakt je angstig. Wie ben je en wat heb je nodig om je goed te voelen? Wat geeft je energie? Je bent sociaal, maar werkt alleen? Je houd van verandering, maar doet altijd hetzelfde…

Je hebt een boots nodig in je carrière,

Dan help ik je graag verder!

Samen leggen we een traject af, we onderzoeken we wat jou het meeste ligt. Hoe je functioneert, wat je nodig hebt om je goed te voelen? Wat jou weer energie in je job geeft! En kijken hoe je dit stap voor stap, op een realistische, doelgerichte manier kunnen aanpakken.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Sabine, mama van Elias, Matthias en Sarah. Loopbaancoach & Ondernemer. Ik ben optimistisch en hou van netwerken. Mijn jarenlange ervaring van het werken in een kleine onderneming, de overheid, de media en zelf de Voetbalbond. En de stages in ziekenhuizen en rusthuizen. Hebben me doen kiezen voor een job als hulpverlener of een creatieve job. Nu doe ik beide. Ik hou van onderzoeken en leren. Ik ben hoogsensitief en wil graag mensen vooruit helpen. Levenservaringen delen en wat zo mooi is als coach. De koets zijn die jou van het ene punt naar het andere punt brengt.

Voel je je aangesproken?
Wil je er meer over weten?

Dan mag je me altijd contacteren, ik werk in regio Noord Antwerpen.

Tot snel!
SabineMeest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates