Over loopbaanbegeleider Joris Van Kerckhove


De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet.

En net dáár ligt de uitdaging in onze snel veranderende omgeving. Dit is dan ook de leidraad door mijn jarenlange ervaring als motivator en inspirator in de bedrijfswereld en weet ik als geen ander dat elke persoon uitzonderlijk is. Vol enthousiasme heb ik dan ook mensen zien en laten groeien op een positieve en uitdagende manier/wijze. Dat geeft me zelf ook het meeste voldoening en energie.

Het doel: Samen met jou op een realistische manier "jouw professioneel doel en groei" te ontdekken op basis van jouw persoonlijke goesting en competenties. Mijn goesting: Het beste uit jezelf boven te brengen. Jij bent de centrale gast. Vanuit jouw ervaringen en jouw eigenheid, je successen en je struikelblokken, gaan we op ontdekking.

We brengen samen jouw talenten, competenties, uitdagingen en voorkeuren in kaart en leggen de link naar je huidige situatie en toekomst. Van daaruit exploreren we de arbeidsmarkt en haar mogelijkheden. Dankzij mijn ervaring in de bedrijfswereld en als people manager, kan je hierbij rekenen op mijn pragmatische en realistische kijk op de zaken.

Elk traject is uniek, net als jijzelf en aangepast aan jouw noden en vragen dus ook op (mijn) locatie; in de natuur; bij u thuis of... Waar jij je het best bij voelt, dat wordt "onze Rode Draad".

Over mezelf: vol overgave, aanstekelijk/overdraagbaar enthousiast, realistisch, inspirerend, authentiek. Ik hou van: Rugzakreizen, lekker koken en gezellig tafelen. Ik hou niet van: bedrijven die enkel de cijfers laten spreken en niet hun werknemers.

Verbindingen maken met je authentieke zelf, is je eerste prioriteit.
Mij contacteren voor een eerste kennismaking, is je eerste stap.

Regio Bornem, Mechelen, Puurs en Sint Amands

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates