Over loopbaanbegeleider Elisabeth Helsen


Mijn naam is Elisabeth Helsen, samenwonend en moeder van twee kids met een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld.

Het vertrouwen van de werknemers in mij als coach bij stress of loopbaanvragen, heeft me aangemoedigd mij ook in mijn praktijk verder toe te leggen op het coachen.

Ik begeleid je dan ook graag om nieuwe inzichten in jezelf te verwerven door gesprekken en oefeningen. Ik luister naar je en stel enkele eenvoudige vragen die je tot zelfexploratie aanzetten. Op een positieve manier zoeken we samen naar wat je echt drijft, naar waar je energie van krijgt. Je verwerft inzichten die het je mogelijk maken de keuzes te maken die echt bij jou passen, nu en in de toekomst.

Als loopbaan- en stress&burnout coach verwelkom ik je graag in mijn praktijken in Kalmthout of Berchem waar ik samenwerk met andere coaches, therapeuten en psychologen.

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-elisabeth-helsen

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates