Over loopbaanbegeleider Darinka Devriese

Hallo!

Hoe gaat het met jou?

Mijn naam is Darinka, mama van een "bijna" tiener, en een spring in 't veld om te bereiken wat ik wil.

Maar... een spring in 't veld was ik niet altijd. Ik ben heel vaak down geweest, gedemotiveerd door mijn werkomgeving omdat ik de nodige uitdaging miste. Ik had vaak het gevoel dat ik mij verveelde, maar ik kon tegenover mijn werkgever niet verwoorden waarom. Ik kon het niet verwoorden totdat ik Diaspoor en loopbaanbegeleiding ontdekte. Door de methodieken, die wij bij Diaspoor gebruiken, ontdekte ik dat ik psychologische uitdaging mistte. Dat ik problemen moest oplossen, fictieve brandjes moest blussen, enzovoort.

En hierdoor wist ik, dat ik op de goede weg was in mijn eigen looopbaankeuze. Ik was namelijk bezig om mijn eigen zaak op te starten. Enerzijds als administratieve freelancer, anderzijds als coach voor Diaspoor. En sinds ik mijn eigen zaak heb, kan ik mijn eigen takenpakket creëren en zorg ik voor mezelf voor de nodige uitdaging.

Eén van mijn uitdagingen kan zijn, om samen naar jouw werkgeluk te zoeken. Werkgeluk hoeft niet persé te zeggen dat je van werkgever veranderd. Werkgeluk kan ook in de kleine dingen zitten, zoals beter leren communiceren, jezelf beter leren kennen, jezelf communicatief kunnen uiten met de juiste verwoordingen (herinner je nog, dat ik zei tegen mijn werkgever dat ik mij verveelde... ?). Samen een antwoord vinden op jouw loopbaanvraag.

En ik bleef ondertussen ook niet stilzitten, ondertussen ben ik door Diaspoor opgeleid tot stress & burn-out coach. Iets wat me zeer nauw aan het hart ligt, aangezien ik hiermee zelf 6 jaar geleden werd geconfronteerd. Ik ben er nu helemaal door, maar door mijn eigen ervaring in combinatie met de opleiding(en) kan ik nu lotgenoten erdoor helpen.

Wil je meer weten over wie ik ben? Bekijk eveneens mijn pagina
https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-darinka-de-vriese 
of volg me via mijn facebookpagina
https://www.facebook.com/coachdarinka/?ref=pages_you_manage

Heb je nog vragen over loopbaanbegeleiding, stress & burn-out coaching, de werking van Diaspoor, ....? Geen enkele vraag is er één te veel, contacteer me en ik beantwoord ze snel!

Met hartelijke groet,

Darinka De Vriese
Loopbaanbegeleider
Stress & Burn-out coach

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates