Opeens zijn de namen van de weekdagen niet meer van belang
Verandering in je leven, van een druk werkschema en veel stress, naar thuiswerk. Dat is in het begin wel aanpassen. Soms nog weleens een verplaatsing, maar niet zoveel meer. Zit je in de val? Zou dat niet te eenzaam zijn, zo altijd maar thuis zitten? Het ziet er naar uit dat we weer naar telewerken gaan.

Het is nu tijd om ‘je nieuwe weg te zoeken’. Al eens aan loopbaanbegeleiding gedacht?

Nieuwe dingen leren, want daar is nu wel tijd en mogelijkheid voor, maar vooral, jezelf op het nieuwe pad zetten. Wat ga je nu doen? Welke weg wil je uit?

En dan komen daar weer nieuwe, interessante mensen op je pad. Je oogkleppen vallen af. Nieuwe opportuniteiten komen. Door de afstand die je genomen hebt, ziet de rushing world er helemaal anders uit. Je kan relativeren. En je grijpt je kans.

De stress is weg. Je regelt je eigen schema, er is niemand die je verplicht om ’s morgens vroeg te beginnen. Wil je, dan doe je dat. Wil je niet, dan start je wat later. Een ochtendmens is geen avondmens. Er is voor iedereen plaats.

Dingen waar je vroeger geen tijd voor had, gaan nu op het voorplan. De zon, de natuur, alles speelt weer een grote rol.

Stilaan kom je in je eigen ritme. En wat is het resultaat? Je krijgt veel meer voor mekaar dan vroeger in de rush. Er is genoeg tijd om bij te leren, en genoeg tijd om te mijmeren en te reflecteren. In die momenten komen meestal de juiste oplossingen zomaar naar boven. En je doelen? Die haal je vanzelf.

En dan zit je op een bepaalde dag, in de zon, te bedenken dat je eigenlijk niet zeker weet of het donderdag is, of vrijdag. En weet je, dat is ook helemaal niet belangrijk meer.


Wil je een nieuwe aanpak?
Boek een gratis kennismakingsgesprek. We overlopen samen je mogelijkheden, zonder verplichtingen.

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates