Over loopbaanbegeleider Veronique Cobbaert


Na mijn opleiding psychologie aan de universiteit van Gent, optie bedrijfs- en organisatiepsychologie koos ik vrijwel onmiddellijk voor een functie aan FOD justitie op zelfstandige basis. Deze job heb ik 3.5 jaar gedaan. Ik kwam dagelijks in contact met minderjarige vluchtelingen en deze ervaring heeft mijn blik op de wereld erg verruimd.

Na 3.5 jaar had ik zin in een nieuwe uitdaging en heb ik eigen projecten opgezet in de vorm van enkele "pop up summerbars" aan zee. Ook dit was een erg toffe ervaring waar ik heel wat geleerd heb van ondernemen en handel in het algemeen. In die periode ben ik ook 2x mama geworden van 2 lieve zoontjes.

Wat mij typeert is dat ik probeer mijn hart en passies te volgen en ten volle te gaan voor wat me echt gelukkig maakt, zowel privĂ© als professioneel. 

En ik wil daarbij andere mensen helpen dit ook te proberen realiseren. Zoeken wat je echt gelukkig maakt, zoeken welk werk dat aansluit bij je waarden, evenwicht in je werk- prive balans zijn zaken waar ik veel belang aan hecht. 

Mijn motto is: “Het leven is kort, probeer je leven in te vullen met wat gelukkig maakt”. Verder probeer ik ook heel up to date te zijn van de kansen op de arbeidsmarkt, de opleidingsmogelijkheden en eventuele steunmaatregelen zodat ik je ten volle kan verder helpen met je loopbaan.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je verder te helpen betreft de keuzes in je loopbaan.

Met warme groeten, Veronique
Coaching plaatsen:  Aalter, Adegem (Maldegem), De Pinte, Eeklo,  Sint-Denijs-Westrem, Brugge, Den Haan, Kortrijk, Koksijde, Oostende, Torhout  


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates