Over loopbaanbegeleider Ellen Schoonjans


Als loopbaanbegeleider vind ik het belangrijk om samen met jou richting te geven aan je carrière, zij het de bezorgdheden in kaart brengen en deze omvormen tot sterktes of jouw talenten in kaart brengen zodat je deze nog verder en beter kan ontwikkelen.

De rode draad doorheen mijn carrière is wel degelijk de ‘MENS’. Daarom ben ik meer dan 10jaar geleden de wereld van HR binnen gestapt en heb ik mij in verschillende domeinen verdiept. Na verloop van tijd heb ik gemerkt dat de verhouding tussen werk en privé steeds belangrijker werd. Je goed voelen in je job is zeer belangrijk om je ook in je privé goed te voelen, een goede work/life balance is iets waar we nood aan hebben en naar streven. Graag help ik jou om tot nieuwe inzichten te komen en jouw welzijn op het werk te verbeteren.


https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-ellen-schoonjans


ellen.schoonjans@diaspoor.be
tel: 0499 57 91 47

Regio Asse, Dilbeek, Groot-Bijgaarden, Liedekerke en Zellik

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates