Klantengetuigenis over Peggy De Cock
Na vele jaren voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, stond ik plots op een kantelpunt in mijn carrière: kies ik voor een nieuwe werkgever of blijf ik alsnog ? In mijn hoofd was het zaadje geplant en leek ik vastberaden om een nieuw pad te bewandelen. Wat eenvoudig leek, bleek echter geen sinecure te zijn.

Kiezen voor een nieuwe opportuniteit bij mijn huidige werkgever was het resultaat van mijn beslissing. Ik was overtuigd en zette mijn werkzaamheden verder in de omgeving die ik als mijn broekzak kende. Even later, door enkele onverwachte gebeurtenissen, sloeg mijn vastberadenheid ineens om. Ik werd bedolven onder twijfels en onzekerheden. Jammer genoeg lukte het me niet meer om nog achter mijn genomen beslissing te staan.

De angst sloeg toe: “wat kan ik nu doen?”, “hoe ga ik nu verder?” . Ik besloot om hulp te zoeken want geraakte er op mijn eentje niet meer uit. Na vele gesprekken met mijn echtgenote en vrienden, vond ik nergens een pasklaar antwoord. Hoezeer mijn entourage ook begaan was met mijn bezorgdheden, niemand kon me de hulp bieden die ik nodig had. Ik verlangde om een klare kijk te krijgen op de situatie waarin ik me bevond.

Via Diaspoor kwam ik in contact met Peggy De Cock, die me loopbaanbegeleiding gaf. Ideaal voor mij, ze woonde in mijn buurt en onze eerste telefonische kennismaking verliep heel vlot. Ze klonk enthousiast en motiveerde me om samen aan de slag te gaan. Na het telefonisch contact kreeg ik onmiddellijk een SMS berichtje met inspirerende woorden. Dit gaf me hoop om een oplossing voor mijn dilemma te vinden.

Doorheen de sessies, onze intense gesprekken, gaf ze me de kracht om verder te gaan. Met behulp van de juiste methodieken alsook haar meetbare aanpak, kreeg ik een realistische kijk op mijn situatie. Ze coachte me en slaagde erin om me in beweging te zetten. Sterker nog, ik die vastgeroest was in mijn comfortzone ging ineens uitdagingen aan. Per sessie kwam ik een stapje dichter bij mijn doel: helderheid en een gelukkig gevoel. Tweewekelijks werd ik opgevolgd, aan- en bijgestuurd. Het resultaat was schitterend: mijn twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon en ik kon eindelijk een bewuste keuze maken waar ik 100% achter sta.

Peggy, ik ben je heel dankbaar voor de verworven inzichten alsook voor de energie en inspiratie die je me gaf om mijn besluit te kunnen motiveren. Op de koop toe, is mijn huidige werkgever ook zielsgelukkig want ik kan uiteindelijk blijven werken in zijn bedrijf. Van een win-win gesproken

D. uit Zwevegem

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates